Butrint Imeri - Si përpara
2:55
6,030,910
AVD Digital
Reddit
Stream or Download „Si përpara“ by BUTRINT IMERI here 🎧
avd.lnk.to/SiPerpara 🎧
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Produced by BigBang (REDBOX Entertainment)
Lyrics by Butrint Imeri, BigBang & Nuk
Directed by Valon Aziri
Video by CINEGR8
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BUTRINT IMERI on Instagram: instagram.com/Butrint_Official
96 on Instagram: instagram.com/96mgmt
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
℗ & © AVD Digital & '96. All Rights Reserved.

Commenti
 • FVDN SLMTJ
  FVDN SLMTJ

  Kush po e pret kongen e re, ma i miri j♥🍯💞

 • Juri Murati
  Juri Murati

  Kengetari me kot ne shqipri

  • ina ina
   ina ina

   Dhe ti e dëgjon??😂😏

 • rilonda Dajakaj
  rilonda Dajakaj

  ❤️🇽🇰🇦🇱

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🤩🤩

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  😍😍😍

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🙏🙏🙏

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  ✌✌✌✌

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🤑🤑🤑🤑

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🤗🤗🤗🤗

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  ❤❤❤❤❤

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🙄🙄

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  😅😅😅😅😅

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🤩🤩🤩🤩🤗

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🤔🤔🤔

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  😍😍😍😍

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

 • Lavdim Rexhaj
  Lavdim Rexhaj

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

 • Resha Musaj
  Resha Musaj

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  🤔

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  😎

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  😍

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

 • Kida & Dhurata
  Kida & Dhurata

  Butrinti

 • Kida & Dhurata
  Kida & Dhurata

  Ylli

 • Kida & Dhurata
  Kida & Dhurata

  Me falni po thoni për Instagramin

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • Jonuz Aga
  Jonuz Aga

  😍

 • ina ina
  ina ina

  6M 🙈

 • iphone 11 pro max
  iphone 11 pro max

  Kjo kenge me bene te qaj edhe te qesh te dua butrint ❤❤❤

 • Darla Kuka
  Darla Kuka

  Je me i miri.💖 I love you so much.

 • Albion Dugolli
  Albion Dugolli

  My everything boy,my world,my heart and my life

 • Albinot Bjj
  Albinot Bjj

  Kush me ben subscribe ja kthej dhe follow _gamerv

 • Rahime Kadriu
  Rahime Kadriu

  sa keng e bukur

 • jonuz aga
  jonuz aga

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💘💘💘💘💘💘💘❤💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

 • roland halili
  roland halili

  very nice

 • je ma
  je ma

  immernnoch keine 10.000.000 klicks?..

 • Gersi Bruci
  Gersi Bruci

  🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍🥵🥵🥵

 • Dia Halili
  Dia Halili

  💜💞🥰🦋🙏🏻💫💕☺😝❤😗😍😚🤩🙏🏻

 • Mondi Purba
  Mondi Purba

  O dashuri

 • dua
  dua

  Nëse dëshironi ta dini cfar efekti ka pandemia në ekonomi vizitoni faqën tonë dhe shikoni videon "Efektet e pandemisë në ekonomi" it-my.com/watchvideo/video-7TVVPQHYTgI.html

 • Kadri Bajqinca
  Kadri Bajqinca

  Rs

 • Monika 44
  Monika 44

  Das ist der deutsche Kommentar den du suchst😘

 • Sadri Dermaku
  Sadri Dermaku

  Tenkte jeg å få det til å ta en prat med en gang, og har ikke hørt noe mer enn nok å henge med på å bli med i dag. Men det var en trevlig helg. Men det är det dag i solen. Det finns ingen anledning. Jag kan. 😻💜👿

 • ina ina
  ina ina

  PHANTOM 🤫....

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  Po vjen kenga BonBon, behuni gati per bomben e vitit 2020💗💗💗💗💗💗 I can't wait for my idol and his song😭😭😭😭🤗🤗🤗🤗😘😘😍

  • Dreni berisha
   Dreni berisha

   Butrindrjana💏👰🤵😘😍😘🙂💌

  • Ali Isnije
   Ali Isnije

   @Bella _Butrint aaaaaa

  • NINJA PRO
   NINJA PRO

   PHANTOM

  • Męřļîņă_ Îřěm_
   Męřļîņă_ Îřěm_

   Vertet kenga e re e butrintit ❤ ❤ ❤ urra😂💖😍💋😘me ne fund

  • Bella _Butrint
   Bella _Butrint

   @king butrint as un nuk e di per fat te keq😭😘

 • Butriose_ Deri_ne_fund
  Butriose_ Deri_ne_fund

  O butrint imeri ne jemi krenar per ty gjithashu dhe se jemi fansat e tu Ju lutem sa me shume like Sa like shkojne per butrint imerin 💝💝💝💝💝💝

 • Top Gaming Video
  Top Gaming Video

  O Budalla ca do dhe me bn Kopirait te kanali im ne You Tube Ti Ma Bre Budalla AVD digital se nuk dua te te shaj Budalla..... Me Nis Prgjigjje Budalla...

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  O butriorsa a jemi engjej ne mo🤦‍♀️, se ca nuk e besojn,😩 neve kemi idhullin engjell😇normale qe do jemi dhe ne engjej😍😘 I love youuuuuuuuuu Butriorsat e mi💗💗

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  Like kush esht butriors me zemer❤️✔️

 • ina ina
  ina ina

  Shijen Bon Bon 🍭 Ama helem je 🥺 Ca ke bo Ca ke bo🙈 Nuk falet baby🔥

  • ina ina
   ina ina

   @Bella _Butrint 😂ofc✌️

  • Bella _Butrint
   Bella _Butrint

   Ai esht bonbone🤣😍😍😍

 • Vasilika _Butrint
  Vasilika _Butrint

  Hajt falma ti hejj mama😍😘💝😂

 • Vasilika _Butrint
  Vasilika _Butrint

  Bajat😍😍😍😍😍

 • Genta Xhafa
  Genta Xhafa

  Bravo

  • Genta Xhafa
   Genta Xhafa

   😇😁🤔

 • Klodi Cela
  Klodi Cela

  Super keng

  • mixio hili
   mixio hili

   This was fun!

 • Esmeralda Luta
  Esmeralda Luta

  🌏

  • mixio hili
   mixio hili

   Mesi pres kengen tjeter

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  Ku i kam Butriorsat e cmendur🤣💗💗💗💗😇 Butriorsat jan engjej😇😇😇😇❤️❤️❤️❤️💘

  • king butrint
   king butrint

   Ke tu jan♥️♥️🔥🔥🔥

  • Męřļîņă_ Îřěm_
   Męřļîņă_ Îřěm_

   Ketu jane 💋💛💙💖😘😇

 • ΕΝΙ ENI
  ΕΝΙ ENI

  🌟👀

 • ΕΝΙ ENI
  ΕΝΙ ENI

  👑🔥💢

 • ΕΝΙ ENI
  ΕΝΙ ENI

  😍❤

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  Beni reply komentin tim😘 Ca e keni Butrint Imerin🔐

  • Aulona rrustemi
   Aulona rrustemi

   O zot po mir❤❤❤

  • Mariglen Gjoka
   Mariglen Gjoka

   @Bella _Butrint une ta bera ma bo

  • Bella _Butrint
   Bella _Butrint

   @Męřļîņă_ Îřěm_ brv ❤️😘😘😘😘😘😍💗🤗

  • Męřļîņă_ Îřěm_
   Męřļîņă_ Îřěm_

   Butrint Imerin e kam zemer, me te mirin ne bote 😘😇😇💋

  • Bella _Butrint
   Bella _Butrint

   @Vasilika _Butrint a ma ben sub ta kthej, un ta bera😇💕😘

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  Emri:Butrint💗 Mbiemri:Imeri💗 Mosha:24 vjec💗 Ditelindja:03.07.1996💗 Prejardhja:Mitrovic💗 Dashuria e kujt eshte Butrint Imeri💗 Dihet qe dashuria e Butriorsave qe te killin po ja preke Butrintin💗 Apo nuk kam te drrejt butriorsa te cmendur💗 Kush eshte butriors/e i/e cmendur like amd com💗 Askush nuk e di se Butriorsat jan engjej, nuk kan ca te jen tjeter se e kane edhe idhullin engjell😇❤️ Une dua butriorsat, urrej jashtokesoret qe nuk e pelqejne Butrintin😠🤮 I love you Butriorsa🔐 I hate UFOs 🤮

  • Eralda Loqkaj
   Eralda Loqkaj

   Bella _Butrint ja jo butrinti sdhihet aj prej bothes diamanta qet

  • arben Berisha
   arben Berisha

   Butrinti Dorjana Berisha

  • Męřļîņă_ Îřěm_
   Męřļîņă_ Îřěm_

   @Bella _Butrint te ka kthyer ndonjeher butrintin pergjigje ty? Mua jo per vete por njeher qe i shkruajta i kishte pare 💋💖dhe nuk kishte kthyer pergj. ....

  • Bella _Butrint
   Bella _Butrint

   @Mariglen Gjoka aah kete nuk e di😔shpresoj te te kthej, pasi keto koh Butrinti ka qen i zen me pergatitjen e videoklipit te kenges se re, prandaj nuk e di,inshalla ta kthen🙏💙

  • Vasilika _Butrint
   Vasilika _Butrint

   @Mariglen Gjoka disave po...disave jo

 • Bella _Butrint
  Bella _Butrint

  Ku jan fansat e cmendur te Butrintit🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Dreni berisha
   Dreni berisha

   Butrin 👨‍👩‍👧‍👦💋💋❤❤😘😘

  • Dreni berisha
   Dreni berisha

   @king butrint igiruvu

  • Mariglen Gjoka
   Mariglen Gjoka

   @king butrint goc je ti

  • king butrint
   king butrint

   Ja ktuuu shpirt 🔥🔥🔥♥️♥️♥️♥️♥️🥇

 • bilishu aliss
  bilishu aliss

  1 ft dhe 1 Kong solo po vjen 🙈🤫💣💥

 • Artiola Saiti B B
  Artiola Saiti B B

  Super kenge o Butrint bravo te lumte ? Super Kange e mire Dashnije Si perpara ? Je nje Super Kengetare shum ze I bukur

 • Dajana Baba
  Dajana Baba

  ❤❤❤❤

 • Bisha Gang
  Bisha Gang

  ButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeri Butrint. ButrintImeri Butrint ButrintImeri ButrintImeriButrint Butrint. ButrintImeri Butrint. ButrintImeri Butrint ButrintImeri Butrint. ButrintImeri ButrintImeriButrint ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrint ButrintImeriButrintImeriButrint ButrintImeriButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri Imeri ButrintimeriBut Imeri ButrintImeriButri Imeri Butrint. Butrin Imeri Butrint Butrin Imeri Butrint Butrint Imeri Butrint Butrint Imeri Butrint ButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriBitrintImeriButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri. ImeriButrint Butrint. Imeri. Imeri. Butrint Butrint. Imeri. Butrint Butrint. Imeri. Butrint Butrint. Imeri. Butrint Butrint. Butrint Butrint. Butrint Butrint. Butrint Butrint. Butrint Butrint. Butrint ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintimeriButrintImeriButrintImeri Butrint Butrint ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri Butrint Butrint ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeriButrintImeriButrint ButrintImeriButrintImeriButrint ButrintImeriButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri. ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri ButrintImeri

  • Kristina Pengu
   Kristina Pengu

   Shume nice bravo😘😘

  • KROLO TV
   KROLO TV

   👏👏👏👏💯💯💯

  • Bisha Gang
   Bisha Gang

   @Bella _Butrint Shum flm

  • Bella _Butrint
   Bella _Butrint

   Omg sa super😍😍😍💗

  • bilishu aliss
   bilishu aliss

   💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌

Prossimi video
GO
2:28